Blinibioscoop 18 november 2018: Elena

Blinibioscoop 16 december 2018: Hedgehog
augustus 31, 2017
Lezing over Dan Brown’s ‘Het verloren symbool’ en de vrijmetselarij, 2 november 2018
oktober 24, 2018

Blinibioscoop 18 november 2018: Elena

Iedere derde zondag van de maand opent BLINIBIOSCOOP zijn deuren voor de liefhebbers van films en ieder die geïnteresseerd is in de culturele en economische nalatenschap van de USSR en de moderne ontwikkelingen van landen, die voorheen de Sovjet Unie vormden. 
BLINIBIOSCOOP biedt een ontspannen sfeer, waar je interactie met de spreker(s) kunt voeren en zeker iets nieuws te horen kunt krijgen.
Na het bekijken van een film zal er altijd een mogelijkheid zijn ervaringen, meningen en kennis met elkaar te delen onder het genot van blini (pannenkoeken).

Op 18 november zal de speelfilm ‘Elena’ worden gedraaid. De film is geregisseerd door Andrey Zvyagintsev en de cast bestaat onder andere uit Andrei Smirnov, Nadezhda Markina en Igor Ogurtsov.

‘Elena en Vladimir zijn op latere leeftijd met elkaar getrouwd. Vladimir heeft een verwende dochter uit een vorig huwelijk, Elena een nietsnut van een zoon. Vladimir is een rijke, maar koude man. Elena is van bescheiden afkomst en is een onderdanige echtgenote. Wanneer Vladimir na een hartinfarct in het ziekenhuis belandt, wijst hij zijn dochter aan als enige erfgename van zijn fortuin. Zo ziet Elena haar kans voorbijgaan om haar zoon en zijn gezin er financieel bovenop te helpen.’

De film is gesproken in het Russisch en wordt Engels ondertiteld.

Inloop: 14:30
Start: 15:00
Einde: 18:00

De entree is € 7,50 p.p inclusief een pannenkoek. Voor meer informatie, mail dan naar contact@blinibioscoop.nl of vind de Blinibioscoop op Facebook