Zaalverhuur overzicht

Zaalverhuur overzicht

Er zijn 12 moderne zalen met daglicht en gratis WIFI bij Podium O 950, die in verschillende opstellingen gebruikt kunnen worden tot 130 personen per zaal. Iedere ruimte heeft andere kwaliteiten, daarom overleggen wij graag met u welke ruimte en (vergader) opstelling het meest geschikt is voor uw vergadering, presentatie, receptie of bijeenkomst. Hieronder vindt u ons zaalverhuur overzicht.

  • Onze lounge met bar (Maaszaal) leent zich uitstekend voor ontvangsten en informele presentaties
  • De vergaderruimten t.b.v. kleine gezelschappen of trainingen / workshops zijn breed opgesteld
  • Grotere vergaderruimten (5e etage) zijn flexibel in te delen
  • De congresruimten (Bach-, Beethoven-, Prinsenzaal) beschikken over vaste audiovisuele apparatuur, waarmee met de opstelling rekening dient te worden gehouden

Podium O 950 leent zich uitstekend voor een sessie met zowel een plenair gedeelte als werkgroepen (er zijn subruimten van diverse grootte aanwezig). Afhankelijk van het aantal gasten, uw programma en de indeling kunt u op een etage verblijven (zoals de 5e), of zelfs het gehele pand benutten. Maak een afspraak voor een bezichtiging waarna een offerte op maat kan worden opgesteld.

 

Maaszaal

Max. 150 personen Meer informatie

Prinsenzaal

Max. 130 personen Meer informatie

Havenzaal

Max. 14 personen, bestuurskamer Meer informatie

Mozartzaal

Max. 8 personen, blokopstelling Meer informatie

Bachzaal

Max. 35 - 40 personen Meer informatie

Bach/Beethovenzaal

9C6B0828
Max. 60 personen Meer informatie

Beethovenzaal

9C6B0744
Max. 35 - 40 personen Meer informatie

Stolkzaal

Max. 40 personen Meer informatie

Burg. Oudzaal

Max. 60 personen Meer informatie

Erasmuszaal

Max. 14 personen Meer informatie

Oomszaal

Max. 30 personen Meer informatie

Bartokzaal

Max. 10 personen Meer informatie

Brahmszaal

Max. 10 personen Meer informatie

Wat zijn de redenen van onze klanten om bij ons een zaal, congres of vergaderruimte af te nemen:

1. Dagtrainingen - plenair met break-out rooms

We waren op zoek naar een no-nonsense trainingslocatie voor onze klanten welke met de auto  - en dus parkeerplaatsen - goed bereikbaar is en waar de fuctionaliteiten en de 'value for money' in verhouding ligt. We zochten een mooie en authentieke trainingslocatie voor tussen de 20 en 100 personen.

2. (Gemeentelijke) Dag (deel) Congressen

We waren op zoek voor onze klanten naar een no-nonsense congreslocatie met uitzicht over Rotterdam. De klanten komen van buiten Rotterdam en de congreslocatie moet dus met de auto (parkeerplaatsen) en openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. De no-nonsense fuctionaliteiten en de prijs-kwaliteit van Podium O-950 liggen in verhouding. We zochten een mooie en authentieke congreslocatie waar we goede lunch kunnen ontvangen en na het congres een borrel voor 40 tot aan 100 personen kunnen nuttigen

3. Vergaderruimte op z'n Rotterdamst

We waren op zoek naar een vergaderruimte uitkijkend over de Maas voor 15 a 20 personen met goede voorzieningen qua parkeren, lunch en borrel voor een schappelijke prijs. Niks meer en niks minder, gewoon op z'n Rotterdamst!