Faciliteiten

Hieronder een overzicht van aanwezige faciliteiten:

Podium O950 leent zich uitstekend voor een sessie met zowel een plenair gedeelte als werkgroepen (er zijn subruimten van diverse grootte aanwezig). De faciliteiten worden beschikbaar gesteld afhankelijk van het aantal gasten, uw programma en de indeling kunt u op een etage verblijven (5e), of zelfs het gehele pand benutten). Maak een afspraak voor een bezichtiging waarna een offerte op maat kan worden opgesteld: info@podiumaandemaas.nl.

CULTUUR
– Vleugel (Bechstein) in de Prinsenzaal (2.1)
– Piano in de Maaszaal (1.1)
– Aanvullende theaterverlichting

CONGRES
De congresruimten op de tweede en de vijfde etage (5.5 Bach-, 5.6 Beethoven- en 2.1 Prinsenzaal) beschikken over vaste audiovisuele apparatuur, zonder meerkosten. In iedere vergaderruimte staat (indien wenselijk) een gratis whiteboard met stiften en overal in het gebouw is er toegang tot draadloos internet (wifi, vraag naar de code).

Horeca

Desgewenst biedt Podium O 950 horecaondersteuning bij uw activiteit. Van koffie, thee en frisdrank bij uw vergadering, een luncharrangement tijdens uw dagsessie tot een gastronomische omlijsting voor een gezelschap tot tachtig personen: alles is in overleg mogelijk!

Duurzaam genieten van heerlijke koffie en thee tijdens uw bijeenkomst? Dat kan bij Podium O950. Onze speciale theesoorten komen van het Rotterdamse bedrijf Evermore en de koffie van Peeze is voorzien van een EKO-keurmerk. Veel van onze gerechten zijn huisgemaakt en hebben een lokale inslag.

Aanvullende catering bij de vergaderarrangementen is mogelijk. Denk daarbij aan een zoete inval tijdens uw ontvangst, een warm gerecht bij de lunch, frisdranken tijdens uw middagbijeenkomst, verse fruitsappen, een afsluitende borrel.

Sportondersteuning

Voor het gebouw aan de Maaskant hebben een groot grasveld beschikbaar. Dit is ideaal om met uw cursisten naar buiten te gaan en daar een buitenactiviteit te realiseren. Naast dit grasveld is ook een voetbalveld en een basketveld beschikbaar waar er naar de lunch of tijdens een sessies de spieren even losgemaakt kunnen worden.

Audiovisuele ondersteuning bij Podium O950

De audiovisuele apparatuur mag bij uw bijeenkomst niet ontbreken. Goed werkende apparatuur is cruciaal voor een goed en een voorspoedig verloop van uw bijeenkomst, receptie of congres. Podium O950 heeft de juiste kennis en materialen in huis om hier aan bij te dragen. Bij meer dan 100 personen, meerdere sprekers dan wel presentaties of bij gebruik van meer den twee microfoons adviseren wij om gebruik te maken van technische ondersteuning voor een soepel en professioneel verloop van uw bijeenkomst of congres. Podium O950 werkt indien nodig samen met partners die jaren ervaring hebben op het gebied van licht, geluid en beeld. Voor meer informatie of voor een passend prijsvoorstel vragen wij u contact met ons op te nemen.

Hier vind u een indicatie waar u aan moet denken bij de voorbereiding van uw congres, bijeenkomst of vergadering:

 • Flip-over
 • Beamer al dan niet geschikt voor een grote of kleine zaal
 • Laptop
 • Katheder
 • Podium per deel
 • Geluidsinstallatie afgestemd op aantal personen
 • Extra microfoons per spreker
 • Videotrainingset bestaande uit camera, plasmascherm en microfoon
 • Plasmascherm voor presentatie in kleinere zaal / vergaderruimte
 • Ronde tafels
 • Extra personeel voor audiovisuele ondersteuning

Wij denken graag mee over uw audiovisuele ondersteuning op basis van ervaring, het aantal personen en de zalen die u wilt huren bij uw congres of bijeenkomst. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 010-4529832 of per mail: info@podiumaandemaas.nl .