Zaalverhuur

Zaalverhuur met prachtig uitzicht over de Maas en Rotterdam
Podium O950 biedt bedrijven en instellingen diverse mogelijkheden voor zaalverhuur. Onze zalen zijn geschikt voor conferenties, presentaties, persconferenties, trainingen, cursussen, workshops, nascholing, strategiesessies, filmopname, video-opname, kennissessies, dagcongressen, seminars, breakoutsessies, lezingen, netwerkbijeenkomsten, (afstudeer) borrels en verjaardagsfeestjes.

Al onze zalen in Podium O950 hebben de beschikking over diverse moderne faciliteiten, zoals internet, wifi, beamers, flipovers, microfoons etc. Naast zaalhuur is het ook mogelijk om gebruik te maken van een loungebar en een professionele keuken. Wij zorgen er voor dat u tijdens uw bijeenkomst voorzien wordt van diverse dranken en spijzen, zie onze arrangementen.

De tweede verdieping heeft bijvoorbeeld een multifunctioneel auditorium met piano vleugel en een groot bioscoopscherm, geschikt voor groepen tot 130 personen. Maar ook op de andere verdiepingen zijn er vele mogelijkheden bespreekbaar en doen wij ons best het u en uw gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Wilt u een zaal huren waar de bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer hoog ligt en midden in de stad Rotterdam inclusief goede uitvalswegen naar de ring van Rotterdam dan bent u bij het Podium aan het goede adres.

Wanneer u bij ons een zaal boekt bent u verzekerd van een bijzondere locatie in Rotterdam, die goed bereikbaar is en dichtbij de A16. Wij zijn trots op het prachtige uitzicht op de Maas, dat wij u kunnen bieden.

Meer informatie over zaalverhuur bij Podium o950?

Event- en locatiemanager Renske van Podium O950 helpt u graag om een keuze te maken welke zaal het beste bij u past. Daarnaast helpen wij u graag bij het organiseren van uw training, nascholing, strategiesessie, conferentie, presentatie of (pers)conferentie. Bel ons op ons nummer 010-452 98 32 of vraag een offerte voor zaalverhuur op via info@podiumaandemaas.nl

Welke organisaties en instellingen hebben bij ons al een zaal gehuurd?

Gemeenten, projectontwikkelaars, universiteiten,  brandweer, politie, VVE’s, evenementenorganisaties…