Vergaderruimte

Vergaderruimte in Rotterdam met uitzicht over de stad en de MaasZoekt u een vergaderruimte of vergaderlocatie in Rotterdam in een mooi monumentaal en karakteristiek pand aan de Maas, dan zijn wij de ideale locatie voor uw vergadering. Podium O950 is zeer goed bereikbaar met de auto (40 gratis parkeerplaatsen) en openbaar vervoer. Ons pand ligt aan de Maasboulevard en de uitvalswegen naar de ring van Rotterdam.

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met daglicht en met zeer moderne audiovisuele middelen en met snel internet.

De inspirerende vergaderzalen liggen op verschillende verdiepingen in het pand waarvan de meesten met uitzicht op de Maas. Deze praktische vergaderzalen zijn voor kleine en grote gezelschappen te boeken.

Onze vergaderzalen worden regelmatig gebruikt en zijn zeer geschikt voor zowel formele en informele vergaderingen, presentaties of recepties. Tevens worden er (dag) trainingen / workshop gegeven of een overleg van bestuurders of commissariaten, een vergadering van Vereniging van Eigenaren of feedback sessies.

Uw vergadering of bijeenkomst kunt u aanvullen met onze arrangementen.  Onze ‘inhuis’ catering zorgt voor de zoete en hartige invulling tijdens de pauzes, lunches of diners.

Ook kleiner vergaderruimtes zijn mogelijk voor een kleiner gezelschap. Denk hier bijvoorbeeld aan de bestuurskamer, met de allure van een echte bestuurskamer!

In ons gezellige loungebar op de eerste etage kunt de vergadering beklinken of napraten tijdens een borrel, na wij hopen een goede afsluiting van uw vergadering. Ook in deze loungebar is het mogelijk om drankjes en warme/koude hapjes te bestellen.

Wilt u een vergaderruimte huren waar de bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer hoog ligt en midden in de stad Rotterdam inclusief goede uitvalswegen naar de ring van Rotterdam dan bent u bij het Podium aan het goede adres.

Wilt u een vergaderruimte bij ons huren of eerst eens ons karakteristiek monumentaal pand komen bezoeken? Er is veel mogelijk. Bel dan 010-4529832 voor een afspraak of mail naar info@podiumaandemaas.nl.