Lezing over Dan Brown’s ‘Het verloren symbool’ en de vrijmetselarij, 2 november 2018

Blinibioscoop 18 november 2018: Elena
oktober 24, 2018

Lezing over Dan Brown’s ‘Het verloren symbool’ en de vrijmetselarij, 2 november 2018

Auteur Dan Brown schrijft in zijn boeken veelal over de vrijmetselarij. Zo ook in zijn boek ‘Het verloren symbool’. Miljoenen exemplaren van het boek gingen wereldwijd over de toonbank. Zodoende is de vrijmetselarij weer in het middelpunt van de belangstelling geplaatst.

Maar wat is het geheim van de vrijmetselaars en wat is het geheime symbool? Wat is er in het boek waar en niet waar over de vrijmetselarij? Ook in Rotterdam zijn er vrijmetselaarsloges. Wat gebeurt er daar nu eigenlijk en wat voor soort mensen zijn er lid van?

Paul Marseije, voormalig hoofdbestuurslid van de Nederlandse Orde van Vrijmetselaren, zal samen met u in de wereld van Dan Brown duiken. Zo komt u tijdens de lezing meer te weten over de feiten en mysteries van de vrijmetselarij. Aansluitend is er een rondleiding door het logegebouw.

Na afloop is er gelegenheid om een drankje te kopen aan de bar en van gedachten te wisselen met Rotterdamse vrijmetselaars evenals andere bezoekers.

De lezing is gratis toegankelijk en vindt plaats bij Podium O950 aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam. U dient zich hier aan te melden en krijgt dan per mail bevestiging van uw aanmelding.
Inloop: 19:15
Aanvang: 20:00
Einde: +- 22:30