Klantenoverzicht

Klantenoverzicht congrescentrum Podium O950

Hieronder vind je een overzicht van bedrijven, organisaties en instellingen die ons congrescentrum gehuurd hebben voor oa een dagcongres met een plenaire sessie of een congres break out sessie met gebruik van subruimtes. Daarnaast wordt ons pand veelal gebruikt voor (dag) congressen, conferenties, inspiratiedagen, trainingsruimte, coachingsruimte en vergaderruimte verdeeld over het hele pand. Wat veel mensen niet weten is dat het pand een grasveld en een afgesloten basketbalveld en voetbalveldje heeft, wat veelal gebruikt wordt voor sportactiviteiten of ontspanningsactiviteiten tijdens een congres of een conferentie.

Het congrescentrum en conferentiecentrum in Rotterdam wordt vooral ingezet omdat onze opdrachtgevers een congres willen organiseren in een authentiek pand op een unieke plaats tegen een betaalbare prijs.

Qua bereikbaarheid ligt het congrescentrum en conferentiecentrum Podium O950 in Kralingen aan de Maas en de Maasboulevard. Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den Ijssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam.

Onderstaand een overzicht van de opdrachtgevers, bedrijven, organisaties en instellingen die ons pand als congresruimte al weten te vinden. Veel van onze opdrachtgevers zitten in de Non-Profit sector zoals gemeentes, universiteiten, brandweer, politie, VVE’s en tevens evenementenorganisaties voor grote en kleine evenementen weten ons te vinden.

We hebben onderstaande klanten gevraagd waarom ze bij ons zijn terecht gekomen:

1. Dagtrainingen – plenair met break-out rooms

We waren op zoek naar een no-nonsense trainingslocatie voor onze klanten welke met de auto  – en dus parkeerplaatsen – goed bereikbaar is en waar de fuctionaliteiten en de ‘value for money’ in verhouding ligt. We zochten een mooie en authentieke trainingslocatie voor tussen de 20 en 100 personen.

2. (Gemeentelijke) Dag (deel) Congressen

We waren op zoek voor onze klanten naar een no-nonsense congreslocatie met uitzicht over Rotterdam. De klanten komen van buiten Rotterdam en de congreslocatie moet dus met de auto (parkeerplaatsen) en openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. De no-nonsense fuctionaliteiten en de prijs-kwaliteit van Podium O-950 liggen in verhouding. We zochten een mooie en authentieke congreslocatie waar we goede lunch kunnen ontvangen en na het congres een borrel voor 40 tot aan 100 personen kunnen nuttigen

3. Vergaderruimte op z’n Rotterdamst

We waren op zoek naar een vergaderruimte uitkijkend over de Maas voor 15 a 20 personen met goede voorzieningen qua parkeren, lunch en borrel voor een schappelijke prijs. Niks meer en niks minder, gewoon op z’n Rotterdamst!