Klantenoverzicht

Hieronder vind je een overzicht van bedrijven, organisaties en instellingen die ons congrescentrum gehuurd hebben voor oa een dagcongres met een plenaire sessie of een congres break out sessie met gebruik van subruimtes. Daarnaast wordt ons pand veelal gebruikt voor (dag) congressen, conferenties, inspiratiedagen, trainingsruimte, coachingsruimte en vergaderruimte verdeeld over het hele pand. Wat veel mensen niet weten is dat het pand een grasveld en een afgesloten basketbalveld en voetbalveldje heeft, wat veelal gebruikt wordt voor sportactiviteiten of ontspanningsactiviteiten tijdens een congres of een conferentie.

Het congrescentrum en conferentiecentrum in Rotterdam wordt vooral ingezet omdat onze opdrachtgevers een congres willen organiseren in een authentiek pand op een unieke plaats tegen een betaalbare prijs.

Qua bereikbaarheid ligt het congrescentrum en conferentiecentrum Podium O950 in Kralingen aan de Maas en de Maasboulevard. Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den Ijssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam.

Onderstaand een overzicht van de opdrachtgevers, bedrijven, organisaties en instellingen die ons pand als congresruimte al weten te vinden. Veel van onze opdrachtgevers zitten in de Non-Profit sector zoals gemeentes, universiteiten, brandweer, politie, VVE’s en tevens evenementenorganisaties voor grote en kleine evenementen weten ons te vinden.