Congresruimte Mogelijkheden

Congresruimte: De mogelijkheden!

De mogelijkheden van Podium O950 als congresruimte zijn legio. Als eerste is het pand schitterend gelegen aan de maas en aan de Maasboulevard in Rotterdam. Het centrum is op loopafstand en de uitvalswegen zijn op vijf minuten rijden van ons congrescentrum.

Plenaire sessie of Break-out sessie

Ter inspiratie kan je Podium O950 gebruiken als congres met een geïntegreerde plenaire sessie of een Break-out sessie. Deze optie wordt veel gebruikt door onze opdrachtgevers. Een andere optie is om het congrescentrum te gebruiken als inspiratiesessie of inspiratiedagen waar men een trainingsruimte, een grasveld of een voetbalveldje nodig heeft.

Het leuke van ons congrescentrum is dat tussen het gebouw en de maasboulevard een groot grasveld gelegen is voor de buiten activiteiten maar ook het voetbalveld of het basketbalveld wat naast Podium O950 gelegen is wordt regelmatig ingezet voor de buiten activiteiten tijdens een inspiratiedag of ’heisessie’.

Dagcongres of inspiratiedag

Dus voor elke opdrachtgever die een trainingsruimte, coachingsruimte, congresruimte, inspiratiedagen of een congres met plenaire sessie nodig heeft, kan zowel binnen als buiten bij ons terecht.

Wat belangrijk om te weten is, is dat we binnen Podium O950 minimaal 12 functionele vergaderzalen hebben die je kan inzetten voor een plenaire sessie of break out sessie tijdens je congres.

Zomerschool of ‘Summerschool’ in Rotterdam

Als je voor jouw organisatie of instelling een lokatie zoekt om op dagelijkse of wekelijkse basis een summercourse te houden dan heeft het Podium-O950 alle mogelijkheden zoals trainingsruimtes, coachingsruimtes en een congresruimte om inhoud te geven aan je Summerschool. Je kan op onze lokatie zowel binnen als buiten bij ons terecht.

Ook de catering, denk aan een BBQ aan de eind van de inspiratiedag of summercourse kan buiten op het grasveld geleverd worden. Niets is ons te gek.

De mogelijkheden van het congrescentrum Podium O950 in een samenvatting:

  • Verschillende mogelijkheden om je training, congres, inspiratiedag, break out sessie of plenaire sessie tot een succes te maken
  • Uitzicht op de Maas, Maasboulevard en skyline van Rotterdam
  • 26 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.
  • Gratis WIFI voor uw cursisten en congresbezoekers

Maak een afspraak voor een bezichtiging door ons pand waar we een offerte op maat voor jou kunnen maken. Mail naar info@podiumaandemaas.nl of bel op nummer 010-4529832