Congrescentrum en Conferentiecentrum

Congrescentrum Podium O950 is van alle gemakken voorzienHet door Gerrit Rietveld ontworpen Congrescentrum Podium O950 beschikt over moderne faciliteiten. Daarmee is dit pand geschikt voor velerlei vormen van gebruik en ideaal geschikt voor een soepel verloop van uw bijeenkomst, partij of receptie.

De voet onder de kubus herbergt bijvoorbeeld een expositieruimte. De eerste verdieping huisvest een ruime lounge met bar en professionele keuken.

De bovenliggende verdiepingen bevatten onder meer een multifunctioneel auditorium (met vleugel en groot bioscoopscherm) en diverse vergaderzalen. Deze zalen zijn geschikt voor een tweegesprek, maar ook voor een bijeenkomst met een groep tot 130 personen.

Naast onze 12 multifunctionele vergaderzalen in onze conferentiecentrum bieden wij:

  • Zeer flexibele en professionele medewerkers die uw evenement tot in de details verzorgen.
  • Catering mogelijkheden in vormen als een vergaderarrangement, borrels, ontbijt, lunch en diner worden aangepast aan uw partij, receptie, vergadering of bijeenkomst.
  • Moderne audiovisuele middelen in de vergaderzalen.
  • Gratis WIFI in het gehele pand.
  • Gratis (26) parkeerplaatsen naast het pand.
  • Uitzicht op de Maas, Maasboulevard en de skyline van Rotterdam.

Conferentiecentrum Podium O950 leent zich uitstekend voor een sessie met zowel een plenair gedeelte als werkgroepen (er zijn subruimten van diverse grootte aanwezig). Afhankelijk van het aantal gasten, uw programma en de indeling kunt u op een etage verblijven (zoals de 5e), of zelfs het gehele pand benutten als congrescentrum. Maak een afspraak voor een bezichtiging waarna een offerte op maat kan worden opgesteld: info@podiumaandemaas.nl of bel op nummer 010-4529832