Bereikbaarheid

Schermafbeelding 2015-11-22 om 11.54.24Locatie en bereikbaarheid

Het congrescentrum Podium O950 ligt tussen de Oostmaaslaan en de Maasboulevard in en is daarom vlakbij de op-en afrit van de A16 (afslag Brienenoordbrug). Zodra u de snelweg af komt rijdt u langs het Excelsiorstadion en slaat u vlak daarna linksaf naar de

Oostmaaslaan. Vanaf daar ziet u het gebouw vanzelf aan uw linkerkant.

Het adres is:
Oostmaaslaan 950
3063 DM Rotterdam

 

 

Vanuit de rest van de stad is Podium O950 te bereiken door tram 21 of 24 te nemen en uit te stappen bij Avenue Concordia of Woudenstein. Daarna is het 5 minuten lopen.

Het centrum van Rotterdam met o.a. de Markthal, Wilhelminapier, het Museumpark, de Koopgoot, de Euromast en de Stadhuis- en Schouwburgplein zijn met het openbaar vervoer en de auto vanuit het Podium O950 prima te bereiken.  Als u verder de Maasboulevard naar het centrum volgt komt u ook na 20 minuten lopen in het centrum terecht.

 

Podium O950 beschikt over 26 gratis parkeerplaatsen, die kosteloos tot uw beschikking staan. Er zijn parkeervakken en u kunt op het eigen terrein langs de stoeprand fileparkeren. Na 18:00 is het op de openbare weg gratis parkeren, waar eigenlijk altijd veel plaats beschikbaar is.

 

 


Alle etages zijn rolstoelvriendelijk en zijn bereikbaar met de lift die centraal in het pand zit. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de ingang is gereserveerd voor de mobiliteit van de rolstoelgebruikers. Op de begane grond bevindt zich een rolstoelvriendelijk toilet met steunbeugels, een rollator en alarmdraden.